lördag 13 december 2008

Broccoli röra ?


Korvslantar och potatismos med broccoli i krämig ostsås




5 stycken vanliga varmkorvar
Broccoli
Potatismos
1 pkt matlagningagrädde
1 pkt keldas mild ostsås
Salt



Sätt ugnen på 225 grader.
Koka broccolin till den blir mjuk,
under tiden skär korven i smala slantbitar och koka dem sedan.
När korvarna är klara lägg dem på botten av en ungsform.
När broccolin är klar, häll ut vattnet och lägg broccolin över korvslantarna.
Koka upp vatten till potatismoset och häll i pulvret tills du känner att det blir bra.
Ta sedan en matsked och lägg upp moset fint runt kanterna i formen över korven och broccolin.
Häll på matlagningsgrädden i mitten av allt och sedan ostsåsen, granera i ugn tills moset har fått lite färg på toppen.
Servera gärna med varmkokt majs.

Klart!