lördag 20 december 2008

Kyckling och Pasta i Champinjon sås

Kyckling och pasta i gräddig Champinjon sås med Paprika
4 kycklingfileér
10 stora champinjoner
1 röd paprika
1 grön paprika
1 pkt matlagningsgrädde
svart och vitpeppar
salt
Canneloni pasta
Spagetti
Koka upp spagettin i en gryta och Cannelonin i en Gryta. Salta.
Skär grönsakerna och lägg i paprikan i en skål och champinjonerna i en skål.
Skär den upptinade kycklingfilén i strimlor.
Stek sedan upp kycklingen i olja, stek först upp champinjonerna i en separat stekpanna, och när dem är klara så häll över dem i pannan med kycklingen i.
Stek sedan paprikan i samma stekpanna som champinjonerna stektes i HÄLL INTE I NÅGON MERA OLJA! stek i oljan som redan finns där.
Häll sedan över paprikan i stekpannan tillsammans med allt annat, häll i matlagningsgrädden och salt och peppra rikligt.
Låt stå och puttra i c:a 10 minuter,
Lägg upp spagettin på en tallrik och lägg sedan upp Cannelonin fint runt kanterna och lägg på kycklingröran fint i mitten av allt och servera.
Klart!